Jtchallenge.jouwweb.nl
Home » nieuwtjes

 

 

 

 

                              nieuwtjes wetenswaardigheden

 

     EN SCHANDALIG VEEL RECLAME VOOR ONZE SPONSOREN

 

 

 

 

Nog even dit een van de teams waarmee we samen rijden heeft een gps track systeem ingebouwd hiermee is deze auto altijd te volgen en wij dus ook wil je ons volgen kijk dan op www.geotrack.nl/kaart/dakar/

Nog 1 dag  De afgelopen dagen veel stress voor ons, de versnellingsbak had andere plannen dus kapot. Met nog een dag of 10 te gaan nog een gereviseerde bak gevonden en die er onder gezet en ook weer eraf hij had een klein ander plaatje gat net iets dikker was waardoor de bak niet in der versnelling ging maar ook dit werd weer opgelost door onze helden van "GARAGE DE HORST"  en staan we gewoon aan de start zaterdag. 

En net voor we gaan hebben we nog 1 sponsor erbij en nog 1 lid voor de club van 25. Te weten www.actioncam-verhuur.nl Club 25 Robby van Dongen

 

Week38 De barreldag gehad inentingen gehad visa geregeld en de laatste stickers zitten erop zoals ons prachtige startnr 1100 was leuk om ook de andere teams te ontmoeten. Tja en nu is het aftellen de auto is in orde alles is klaar we zijn er klaar voor!!!!!!!!!!!!!

 

Week37 Natuurlijk is het Hollandkaascentrum nu ook sponsor van ons team! En nemen we ook een lekker stuk hollandse kaas mee voor onderweg.

 

 

                        Belangrijke informatie voor de regio Gendt

 

          Als je een lekker stuk kaas wilt ga je naar de markt in Gendt 

 

                          HOLLANDKAASCENTRUM

                                                                   www.hollandkaascentrum.nl

 

 

week36 Bloembinderij Dorethe nu ook een winkel heeft in Huissen aan de wijngaarden 3. Voor een bloemetje kun je daar langs en parkeren geen probleem. 

 

Week36 We kunnen ons gerust vastrijden in het zand  we hebben van de BoerenBond Welkoop Gendt een stevige bats gekregen.

 

Week34 Auto is weer even bij Edwin van Driel geweest alle electra werkt we hebben nu 220volt en 2000watt en dat dankzij de sterke omvormer die we van Patrick van der Kroeft hebben gekregen.

 

Week34 We hebben er weer een paar sponsoren bij uit Otterlo Tychon Belasingadviseurs en uit Oss Baaijens Constructie en Van den Broek Techniek

 

Week33 De vakantie zit erop vol energie gaan we aftellen naar de start. Bij Curver in Gilze 12 prachtig grote bakken met deksel opgehaald, dit gaat ons veel werk besparen we hoeven nu bijna niets in de wagen te timmeren alles kan in de bakken en zit zo veilig en goed bereikbaar achter in onze barrel.


Week28 Ook mogen we weer iemand verwelkomen bij de club van 25 te weten Bob Arends, Bob bedankt voor je bijdrage.

 

 

Week27 Installatiebedrijf Pere Doornenburg BV kunnen we toevoegen als sponsor van ons team. Het bedrijf bestaande uit een klein team van medewerkers die hun vak verstaan. Van een lekkende kraan tot een nieuw dak.  www.installatiebedrijfpere.nl

Week24 Deze week Gerdien Jansen gesproken over wat wij in november gaan doen en als het over kinderen gaat dan moet je bij haar zijn. Ik kan er van alles over schrijven maar beter nog kijk gewoon op de site van Gerdien.   Www.gerdienjansen.nl

 

Week24 Van de Dakar organisatie een mail gehad dat we toch kunnen kiezen uit meerdere projecten om voor te rijden. We hadden al heel vroeg ingeschreven en konden alleen voor het zonnepanelen project rijden maar omdat dat vorig jaar al gerealiseerd is kunnen we nu toch voor de stichting Hand to Hand rijden, zie de pagina "goede doel".

 

Week24 We hadden al een gasstel maar nog geen pannen, dat is nu opgelost we hebben pannen borden en bestek en kunnen nu dus heerlijk eten zonder onze vingers te verbranden Natasja Bohmer harteljik bedankt voor al deze spullen!

 

Week23 Er is weer uitbreiding van de club van 25.  Ingrid Sanders is ons 12de lid wie wil de volgende worden!!

 
 
Week22. We hebben een kleine imperiaal op onze auto door Marcel van Gelder prachtig gemaakt. We hoorde dat vele teams hier problemen mee haden in het mulle zand en door de klappen dat het nog weleens afbrak vandaar dat wij er een gemaakt hebben voor alleen het reserve wiel  Marcel bedankt!!!
 
 
Dan even dit DONDERDAG 15MEI
 
BLOEMBINDERIJ DORETHE
BESTAAT 20 JAAR
 
Dat is toch een mooie reden om op weg naar huis even langs te rijden een bloemetje mee te nemen of eindelijk die kamerplant eruit te gooien en een mooie nieuwe te kopen. Of gewoon even langs te rijden met de fiets even van de dijk af bij de kerk in Angeren  rechtdoor fietsen en een lekkere kop koffie op het terras te drinken!!

Week16 We zijn nu ook te volgen via de site van de Dakarchallenge ook vind je hier info over de andere teams die mee gaan doen. Wij rijden met startnr 1100 kijk dan ook eens op www.Amsterdamdakarchallenge.com bij Teams start datum nov 2014. 
 
 
Week16 Ook deze week kunnen we er weer 2 uit Gendt bijschrijven te weten Bruna Viergever en Toys2play. Beide winkels naast elkaar en te vinden in het winkelcentrum Julianahof te Gendt.

Week15 Auto wederom bij Reklamat geweest begint nu al aardig vol te raken ook wat teksten erbij gezet! Zal na de finish nog een hele klus worden om dit er weer af te halen, de auto moet zonder sticker geveild worden.
 
Week15 De club van 25 is weer uitgebreidt Roger en Qlisa Wesseling hebben zich aangemeld
 
Week14 Het gaat best lekker met de sponsoren maar er is nog plaats genoeg op onze barrel we hebben er weer 2 bij Jadine`s brillenwinkel in Gendt. Midden in het winkelcentrum Julianahof. Voor een leuke mooie bril en persoonlijke aandacht is dit het adres waar u zijn moet! Ook uit Gendt  restyle24. Voor meubels van Teak en massiefhout in landelijke stijl maken vakantie in eigen huis.
 
Week14 Van collega Marjan de Boer en echtgenoot een prachtige camera gekregen kunnen we onderweg alles mooi vast leggen zodat we daar nog een mooi fotoalbum van kunnen maken. Bedankt Marjan!
 
Week13 Voor onderweg hoeven we ons geen zorgen meer te maken dat het bier niet koud genoeg is. We hebben van Thijs van den Akker een mooie grote koelbox gekregen. Thijs hartelijk dank en proost.
 
Week13 De auto is door Marco bij de Scania Beers in Arnhem flink onder handen genomen. De radiateur is vervangen nieuwe filters voor lucht, olie en brandstof, ze loopt als nieuw. Ook zijn er nog twee verstralers op de bullbar gekomen zodat we ook in het donker licht genoeg hebben.
 
Week11 Het begint een echte dakar barrel te worden Edwin van reklamat in Rheden heeft de eerste sponsoren ons logo en een prachtige routekaart voor ons op de auto geplakt. De weg kunnen we nu niet meer kwijt raken, het ziet er erg mooi uit!!
 
Week 8 We hebben hulp bij het vinden van sponsoren Erik van de Ven gaat ons daarbij helpen!!
 
Week 8 Deze Zaterdag onze eerste klusdag gehad was erg gezellig en er is veel gedaan. Zo heeft Edwin van Driel  de radio en de 27mc bak aangesloten en al het electra nagekeken Peter van Driel en Geert Peters zich bezig hebben gehouden met velgen spatborden en bumpers. Ziet er goed uit en we hebben nu ook geluid in onze barrel.
 
Week 7 We hebben contact gehad met de stichting Hand to Hand en al onze gereedschappen en andere spullen gaan na de challenge naar deze stichting. We zijn blij dat alles op een goede plek terecht komt. 
 
Week 6 We hebben curver benelux gemaild en onze plannen voorgelegt, ze helpen ons alles onderweg goed op te kunnen bergen we krijgen 12 opbergboxen. Na de challenge gaan de boxen naar stichting Hand to Hand in Gambia.
                        
Week 5 De club van 25 is goed op weg we hebben er weer 5 bijgekregen bedankt allemaal!!
En hebben deze week ook weer aantal shirt verkocht en een tweede gaspit. Dan hebben we 4 pitten om te koken ik denk dat we onderweg maar een  3 gangen diner gaan maken, zeg schuif maar aan!!!!??
 
 
Week 4 Koken kunnen we onderweg, we hebben een gaspitje, uitsmijter ham zand, smullen zullen we.
Alex en Ellen bedankt.
 
Week 4 Pa en ma Berns zijn ook langs geweest en hebben een mooie donatie gekregen pa en ma bedankt.
 
Week 4 Zomaar een mailtje naar de jerrycanshop.nl en maar zien wat er van komt. Binnen paar minuten al bericht terug met de mededeling dat we een aantal jerrycan"s voor water voor onderweg krijgen.
 
Week 3 Schoonouders van John hebben ons laten weten ons een stuk op weg te helpen hartelijk dank hiervoor!!
 
Week 2 Het is dan eindelijk zo ver de shirt zijn binnen. Onder teamkleding is alles te vinden shirts
prijzen maat en hoe te bestellen.
 
Week 2 Deze week aan het sleutelen geweest bij Vallen transport in Heijen in een heerlijk
verwarmde loods. Familie Vallen bedankt voor het gebruik van jullie loods.

Week 1 Dat we nu ook een kids logo hebben, en daar ook shirtjes van komen.
Erg leuk geworden, zie logo!
 
 
Week 1 Het is dan toch gelukt om mooie tshirts en poloshirts te krijgen, we kunnen ze eind deze week ophalen het zijn dan de eerste proefdrukken van de shirts. De kleur is donkergroen. Zoals het er nu naar uitziet zijn ze vanaf week 3 te bestellen er staan dan ook foto's en prijzen op de site!!
 
Week 50 Het is zover de auto is door de keuring dus WE KUNNEN GAAN !!!!!!!!!!!
 
Week 50 Deze week zijn pa en ma Sanders even met een speciale missie langs geweest en ze hebben ons een mooie donatie gedaan we zijn hier erg blij mee!! Pa en ma ontzettend bedankt!!
 
 
Week 48 De franse pagina werkt prima, we kunnen Les-Fumades toevoegen aan onze sponsoren.
Restaurant en hotel Les-Fumades is vooral bekend onder chauffeurs die op zuid Frankrijk rijden er wordt zelfs
een beetje Nederlands gesproken. Dus ga je richting het zuiden op vakantie en je wilt wat eten, neem dan afrit 26 op de autoroute A7  na peage direct rechts dorp senas door dan na ongeveer 2km vindt u het restaurant aan de RN7aan uw linker zijde. www.les-fumades.fr
 
 
Week 48 De shirt zijn nog niet wat we wilde het gaat dus nog ff duren, voor de kerst zullen we waarschijnlijk niet meer redden. De bodem is nu wel apk klaar dat schiet nu op alleen nog het flexdeel van de uitlaat vervangen dat wordt een moeilijke klus, 1 bout zit er niet op (was al afgebroken!?) kunt er moeilijk bij en het is nogal een beetje roestig. Laswerk gedaan bij dejo racing in Angeren daar hebben we ook 2 stalen jerrytanks gekregen.
 
 
 
Week 47 We hebben al een franse sponsor dus kon een franse pagina niet uitblijven. We hebben dit weten te realiseren met medewerking van Claude Nijst van 123Francais. Voor het perfect leren van de franse taal of als je als student bijles nodig hebt of gewoon als vakantie cursus dan ben je bij www.123Francais.nl  aan het goede adres.
 
 
Week 46 De t shirt bestelling is de deur uit (alleen nog voor onszelf ff om te zien of het mooi genoeg is) zodat we ze nu zo snel mogelijk kunnen gaan verkopen sorry voor wie er op zit te wachten het moet wel mooi zijn.
 
 
Week 46 De auto is op de brug geweest en het valt mee alleen wat laswerk aan de bodem en het flexibele uitlaatdeel. Het laswerk is gedaan door  Geert Jurgen Ton en Peter. De platen staal die we gebruikt hebben zijn geschonken door HEIJEN metaalbewerking het laswerk werd gedaan in de werkplaats van EIMERS metaal. Nu nog keuren na 25 november en we kunnen een jaar vooruit.
 
 
 
Week 44 We zijn naar Amsterdam geweest naar de start van de challenge van 2013. Het was erg leuk om te zien wie en met wat voor auto ze aan de start verschijnen. Duidelijk is wel dat onze Nissan goed in het plaatje van de challenge past en geen gek figuur zal slaan als ze dessertproof is. Zo stond er een panda een  bmw ( theo is wel jaloers op die jongens) enkele  patrols, feroza en een aantal busjes. Nu precies 1jaar voor de start begon het al te kriebelen. En kunnen we nu gaan aftellen!!
 
 
Week 43 De stickers voor op de wagen zijn geregeld Reklamat lichtreclame en beletteringen uit Rheden gaat ons sponsoren en zorgt dat van alle bedrijven het logo en natuurlijk het eigen logo mooi op onze Nissan komen te staan. Reklamat bedankt voor jullie bijdrage. Www.reklamat.nl
 
 
Week 43. Vandaag ook een belletje gedaan naar Frankrijk. Een transport bedrijf waar ik vaak kom MAURY Primeurs had ik pas een link gestuurd met wat wij van plan zijn 
en ze vinden het leuk, ook zij geven ons steun, wij zijn erg blij met deze internationale steun en het ligt op 1november ook nog eens op onze route voor een koffiestop!! 
 
 
Week 42. Het team zit goed in de bloemen we kunnen bloemenhuis klimop uit Oosterbeek verwelkomen als
sponsor kom je in de buurt neem dan een bloemmetje mee bij  www.bloemenhuisklimop.nl

 

Onze eerste dag met de auto door het zand (aangeboden door garage de Horst) kan jammer genoeg
niet doorgaan we moeten dus even wachten voor onze "oude dame" het zand ingaat. Wordt vervolgd!!

 

Deze week (week 40) ook een belletje gehad van Bloembinderij Dorethe uit Angeren om ons te steunen, 
ook Dorethe bedankt voor je bijdrage dus voor een mooi boeket  ga je naar Bloembinderij Dorethe.
 
 
 
 

Deze week (week 40) hebben we Zon-Oke uit Boven- Leeuwen binnen gehaald als sponsor van ons team.Dit is een  bedrijf met  alles op het gebied van Zonnepanelen Zonneboilers en oa laadpalen voor elektrische auto instaleerd voor ondernemers en particulier. Wij zijn bijzonder blij dat deze  "groene" firma ons steunt. Kijk op www.Zon-Oke.nl

 
 
 
De sponsoren beginnen binnen te komen, de uitzendorganisatie WegMoo uit Boven- Leeuwen heeft ons benaderd om ons te steunen en natuurlijk hebben wij daar geen nee tegen gezegd. Personeel nodig
kijk dan eerst eens op www.wegmoo.nl
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak een Gratis Website met JouwWeb