Jtchallenge.jouwweb.nl
Home » team

 

Wie zijn wij!


 Ja!.......wie zijn wij, ik ben Theo Sanders en ben internationaal chauffeur bij Banken Champignons in Wijchen. Mijn collega John kwam met dit maffe voorstel om deze trip te gaan maken en ik had er wel oren naar en zie hier, het JTChallenge Team is geboren.

Ik ben 48 jaar jong en ben getrouwd en heb een zoon van 17 jaar, echt hobby's heb ik niet maar auto's interesseren me wel en vind het ook leuk om met de I-phone en I-pad te spelen. Verder vind ik het niet erg om een ritje met de vrachtwagen richting Engeland te maken. Op zijn tijd een gezellig feestje is natuurlijk ook nooit weg.

John is meer de man van het praten en regelen, en ik vind het leuk om beetje met de auto bezig te zijn. Een website bouwen of facebook bijhouden wil nog weleens de fout in gaan, maar ja we zijn niet voor niks chauffeur geworden! En daarom denk ik ook dat deze uitdaging daadwerkelijk een uitdaging zal zijn. En ik kan jullie vertellen dat we er zin in hebben en we genieten nu al ook van alle voorbereiding.

Hallo, mijn naam is John Berns en ik ben 45 jaar. Ik heb eigenlijk altijd al een voorliefde gehad voor voertuigen met een motor erin. Ik heb 14 jaar auto, motor en vrachtauto les gegeven. Momenteel werk ik als chauffeur bij Banken Champignons in Wijchen. Ik ben fervent motorrijder. Elk jaar zit ik in januari voor de buis de Dakar te kijken en de wens om zelf eens door deze gebieden te rijden werd elk jaar groter.

En zoals mijn 7-jarig zoontje zegt; als je iets graag wilt moet je het gewoon doen. Gelukkig heb ik een collega die deze wens ook had en het JTChallenge Team was geboren. Onze wens om een avontuur te gaan beleven en een goed doel te steunen valt bij de Dakar Challenge samen.

Auto rijden zal nog wel lukken, nog wat oefenen in het losse zand. Leren navigeren zonder tomtom maar met waypoints zal wat lastiger worden. Ook word ik steeds handiger op internet, dit tot blijdschap van mijn vriendin.                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.